طرز تهیه خورشت انار دانه مسما,www.res2ran.com

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما

این خورش را در فصل پاییز که فصل انار است تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید.

 

مواد لازم جهت پخت خورش انار دانه مسما:

مرغ: نصف یک عدد

انار دانه شده: 2 عدد

پیاز : 200 گرم

شکر: در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زرد چوبه : یک قاشق چایخوری

گلپر : یک قاشق چایخوری

فلفل : نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خورش انار دانه مسما:

* مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.

* سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.

* در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.

* پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.

* وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.

* در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

* خورش انار دانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

نکته:

می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

 

منبع : همشهری آنلاین